Mart na HBO Max striming platformu donosi premijeru nove HBO original miniserije „Režim“ s dobitnicom Oskara Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, novu Max Original seriju „Devojke u predsedničkoj kampanji“, srpsku kriminalističku dramu „Kljun“, hit film „Vonka“ kao i Max Original poljski dokumentarni film „Pianoforte“ koji prati eklektičnu grupu mladih muzičara iz celog sveta među kojima je i Alexander Gadjiev, slovenačko-italijanski pijanista.

REŽIM (The Regime)

HBO MAX PREMIJERA: 4. mart

HBO premijera: 4. mart u 20:00

2024 | drama | HBO Original  | miniserija

Mračno komična serija od šest epizoda priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Kejt Vinslet) postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula problematičnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matias Šoenarts), kao čoveku od poverenja. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja da raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

DEVOJKE U PREDSEDNIČKOJ KAMPANJI (The Girls on the Bus)

HBO MAX PREMIJERA: 14. mart

2022 | komedija | Max Original  | serija

Inspirisana poglavljem iz bestselera „Chasing Hillary“ bivše dopisnice Njujork Tajmsa, Ejmi Čozik, ova komična drama sledi likove četiri novinarke koje prate svaki potez na paradi manjkavih predsedničkih kandidata, dok usput pronalaze prijateljstvo, ljubav i otkrivaju skandale. Serija je usredsređena na živote i odnose ovih novinarki.

KLJUN (Awake)

HBO MAX PREMIJERA: 28. mart

2021 | kriminalistička drama | srpska serija | bindžovanje

Sonja Kljun je mlada, ambiciozna detektivka, željna da dokaže da je njena istančana intuicija u pravu – navodno samoubistvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se na prvi pogled čini. Sonjino preseljenje u Suboticu pokrenuće lavinu događaja koji će otkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost. Prefinjena intuicija nije svojstvena Sonji, već i njenoj desetogodišnjoj ćerki, čiji neobični snovi vezani za posao njene majke počinju da se ostvaruju.

VONKA (Wonka)

HBO MAX PREMIJERA: 8. mart

2023 | fantasy | film

Zasnovan na izvanrednom liku iz „Čarlija i fabrike čokolade“, najznačajnije knjige za decu Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, „Vonka“ priča čudesnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo. Od Pola Kinga, pisca i reditelja filmova o medi Padingtonu, Dejvida Hejmana, producenta Hari Potera, Fantastičnih zveri i Padingtona, i producenata Aleksandre Derbišir (Padington, Svet iz doba Jure: Nadmoć) i Luka Kelija (Veštice Roalda Dala), stiže nam opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija. S Timotijem Šalameom u glavnoj ulozi, ovaj živopisan i inventivan spektakl na velikom platnu upoznaće publiku sa mladim Vilijem Vonkom prepunim ideja i odlučnim da promeni svet.

ČARLI I FABRIKA ČOKOLADE (Charlie And The Chocolate Factory)

HBO MAX PREMIJERA: 8. mart

HBO PREMIJERA: 23. mart u 20:00

2005 | fantasy | film

Dečak Čarli Baket živi u trošnoj kućici van grada sa mamom, tatom, dve bake i dvojicom deda. Tata mu je slabo plaćeni pronalazač, a dede i bake po ceo dan leže u jednom krevetu, jer ih više i nemaju, pokriveni ćebadima. Mama se brine o svima i nastoji da ih prehrani uprkos nemaštini. Čarli pomaže koliko može, a životni mu je san da jednog dana uđe u najslavniju fabriku čokolade na svetu, čiji je vlasnik ekscentrični Vili Vonka. Jednog dana ceo svet je saznao da je Vili Vonka među svoje čokolade stavio pet koje se razlikuju od drugih: u njima je zlatna karta. Dete koje pronađe zlatnu kartu može doći u fabriku čokolade, a onaj ko između petorice srećnika i pobedi, dobiće čudesnu nagradu. Nakon dva neuspešna pokušaja, Čarli je izgubio svaku nadu. I baš kad više ništa nije očekivao, na ulici u snegu ugleda novčanicu, otrči u prodavnicu i kupi čokoladu u kojoj ispod omota pronađe zlatnu kartu.

PIANOFORTE (Pianoforte)

HBO MAX PREMIJERA: 1. mart

2024 | poljski dokumentarni film | Max Original

Tokom preliminarnog kruga, ima ih 160. Zatim oko 80. Zatim 40. Na kraju, samo 10 srećnika stiže do finala. Ovo su takmičari legendarnog Međunarodnog pijanističkog takmičenja „Frederik Šopen“u Varšavi u Poljskoj. „Pianoforte“ prati eklektičnu grupu mladih muzičara iz celog sveta koji su se od detinjstva pripremali za ovu jedinstvenu životnu priliku. Nudeći nesvakidašnji pogled iza scena trijumfalnih visina i dubokih ponora takmičenja, režiser Jakub Pjatek prikazuje intenzivni pritisak sa kojim se muzičari suočavaju tokom iskustva u kom se suze iscrpljenosti kombinuju sa ekstatičnom radošću sviranja. „Pianoforte“ je svedočanstvo o moći muzike i intimni portret odrastanja mladih pijanista koji se suočavaju sa strogošću takmičenja, intenzivnim vežbanjem, novim prijateljstvima i dramom.

REVOLUCIJA NA PLATNU (A Revolution on Canvas)

HBO MAX PREMIJERA: 6. mart

2024 | dokumentarni | HBO Original

U ovom hibridnom političkom trileru i dokumentarcu sa „verite“ portretom, Sara Nodžumi, koja radi sa korežiserom i suprugom Tilom Šauderom, debituje kao režiser. U ovom ličnom filmu uranja u misteriju vezanu za nestanak više od stotinu „izdajničkih“ slika njenog oca Nikzada Nodžumija, važnog iranskog modernog umetnika.

RIJALITI ŠOU DŽERODA KARMAJKLA (Jerrod Carmichael: Reality Show)

HBO MAX PREMIJERA: 30. mart

2024 | dokumentarni | HBO Original

HBO Original dokumentarna serija fokusirana je na Karmajklov privatni život, prateći ga kroz susrete sa prijateljima, porodicama i strancima, a sve u njegovoj potrazi za ljubavlju, seksom i vezom.

RAMI JUSEF: JOŠ OSEĆANJA (Ramy Youssef: More Feelings)

HBO MAX PREMIJERA: 24. mart

2022 | Specijal | HBO Original

Nominovan za Emi i dobitnik Zlatnog globusa, glumac, pisac i komičar Rami Jusuf vraća se na HBO sa svojim novim standupom.  Reditelj je Kristofer Storer, dobitnik nagrade Emi.

GREBATORI II (Royal Crackers II)

HBO MAX PREMIJERA: 1. mart

2024 | animirani | Adult Swim | serija

Rojal krekers je bivši konglomerat za grickalice koji se pretvorio u posao na ivici koji vodi prvenstveno porodica Hornsbi. Dok im je glava porodice onesposobljen, oni će učiniti sve da porodični posao bude uspešan kao nekad.

LUDA LOVA (Dumb Money)

HBO MAX PREMIJERA: 31. mart

HBO PREMIJERA: 31. mart u 20:00

2023 | dramedy | film

U filmu zasnovanom na istinitim događajima, Pol Dano je Kit Gil, čovek koji, ulaganjem u malu kompaniju za video-igre, izaziva ogroman rast vrednosti kompanije, zbog čega se mnogi ubrzo obogate, a neki milijarderi razbesne.

AKVAMEN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO (Aquaman and the Lost Kingdom)

DOSTUPNO ODMAH NA HBO MAXU

HBO PREMIJERA: 17. mart u 20:00

2022 | akcija | film

Džejson Momoa ponovo igra vodenog superheroja Artura Karija, iliti Akvamena, koji sad vodi običan život kao kralj Atlantide i glava porodice. Ali kad se njegov stari neprijatelj Crna Raža ponovo pojavi moćniji nego ikad, rešen da osveti svog oca i uništi sve što je kralju drago, Artur mora da se obrati svom zatočenom i ogorčenom bratu Ormu (Patrik Vilson), da ostave po strani nesuglasice i udruže snage da spasu od uništenja svoju porodicu, Atlantidu i svet. U ovom nastavku vraćaju se reditelj Džejms Van i Džejson Momoa kao Akvamen, uz Patrika Vilsona, Amber Herd, Jahjom Abdul-Matin II i Nikol Kidman.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.