Marketiranje – podrška i promocija lokalnih dizajnera

  0

  Nova gradska dizajn platforma 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 posvećena je promociji i plasiranju proizvoda lokalnih dizajnera i okupljanju stvaralaca domaće dizajnerske scene.

  Prvo po redu 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 kroz otvoreni letnji market u bašti Anti Shopa (ispred Elektropionira, Cetinjska 15), u nedelju, 27. juna, od 13 do 21h, posvećen je design & handmade proizvodima.

  Predstaviće se: Ant t-shirts by Marija Radumilo, Dharma Yoga Wear by Aleksandra Ranković, Ostoya Wear, Oposum Bags, Blejboj novčanici, 1.be_unique, Šare ra, Liva Socks Doll, Koatye, Uncutove kreacije – Uncut creations i
  Mačkarenje.

  Na nekim od narednih očekuju nas i asesoari, unikatni nakit, stvari za kućne ljubimce, decu, predmeti za kuću, umetnički radovi, skulpture, ali i second hand razmene i tematski pop-up i showroom događaji na kojima će se predstaviti lokalna dizajn i art scena. Predstavljajući njihove radove i aktuelne kolekcije, 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 će pružati podršku u kupovini domaćeg, podsticanju umetničkog i dizajnerskog rada, ali i u negovanju unikatnih komada, održivog pristupa i cirkularne ekonomije.

  ,,Marketirajte” dizajnere, podržite domaću scenu i dođite da vidite šta su vam to pripremili za leto.

  Sve informacije na: 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

  Ulaz besplatan.

  Zvanični event: https://www.facebook.com/events/288688426273540