Kisić Tepavčević: Napravila sam lapsus. Prvi slučaj koronavirusa u Srbiji zabeležen je 6. marta

3
(BETAPHOTO/Predsednistvo Srbije/Dimitrije Goll/DS)

Direktorka Instituta Batut Darija Kisić Tepavčević kazala je da joj se omakao lapsus, te da je prvi slučaj koronavirusa u Srbiji zabeležen 6. marta.

Ona je u programu RTS prethodno rekla da da je prva infekcija koronavirusom u Srbiji izolovana 1. marta.

“Bio je u pitanju importovani slučaj – ta osoba je izolovana, hospitalizovana i nije se dalje proširilo”, rekla je tada Kisić Tepavčević, ali se danas ispravila.

“Ovde smo svi pred istim neprijateljem, i ovde nikakva politička situacija ne sme da dođe u obzir. Sada radimo praktično 24 sata i gotovo da ne spavamo”, rekla je Kisić Tepavčević na konferenciji za medije u 15 časova.

3 KOMENTARA

  1. Veliki broj čitalaca one prve i prave vesti je znao da će doći do demantija i o tome je pisano. Klasična orvelovština.

  2. Tri puta puštam snimak emisije OKO,i lepo se i vidi i čuje kada izgovara 1.mart…a da se posle dva dana dešava i drugi slučaj… ozna sve dozna i javi bia…a onda prevaspitavanje…

  3. Mučena žena, ne mogu da zamislim koju je torturu prošla zbog toga što je rekla istinit podatak. Jedino joj zameram što se posle tog ribanja nije povukla, nego je sebi dozvolila da javno prizna da je bio lapsus. Bez dostojanstva.

Comments are closed.