Glumac Kijanu Rivs nastavlja da topi srca obožavaocima širom sveta svojim, sada već, uobičajenim gestovima.

Poslednji zbog kojeg su poludele društvene mreže, dogodio se u Slajdelu u Lujzijani, gde snima nastavak filma o Bilu i Tedu pod nazivom „Bill and Ted Face the Music“.

On je na putu do seta ugledao porodicu koja je želela da ga pozdravi, pa je raširila poster u dvorištu s natpisom „Ti oduzimaš dah“. Stejsi Hant je čula da Rivs snima film u istoj ulici gde ona živi, pa je njen 16-godišnji sin Itan predložio da ga porodica pozdravi upravo transparentom, ispričala je za CNN. Tako je njen sin Hant napravio znak i napisao pomenutu rečenicu, koju je Rivs izgovorio na konferenciji gejmera u junu, kada je na povik iz publike, odgovorio da i svi oni oduzimaju dah. Naravno da je taj trenutak postao popularan meme.

Samo nekoliko sati od postavljanja postera ispred zgrade, zaustavio se auto i nekoliko ljudi je izašlo. Hantova je tada uočila Rivsa. Dok ga je gledala s nevericom pitao ju je da li može da se potpiše na znak. Naravno da je rekla „da“. Taj momenat je uslikan, a on je dodao njeno ime „Stejsi“ pa je cela rečenica glasila „Stejsi, oduzimaš dah“, a zatim se slikao sa njom i njenim sinovima. Posle nekoliko minuta ćaskanja, rukovali su se i pozdravili i Rivs je otišao.

„Ono što čitate o njemu da je sjajna osoba sa velikim srcem je tačno. Bar to ja mislim posle nekoliko minuta provedenih sa njim“, rekla je.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.