Apple je objavio sedmu beta verziju iOS 13 operativnog sistema, a među fotografijama koje su prikazane tim povodom pojavljuje se i datum koji ukazuje kada će biti predstavljeni novi iPhone modeli.

Prema njima, to će se dogoditi 10. septembra ove godine.

Screenshot koji je nazvan „HoldForRelease“ prikazuje između ostalog i ikonicu iOS Calendar aplikacije, koja na sebi ima datum 10. septembar.

To naravno, samo po sebi, ne znači da će baš tada da budu predstavljeni iPhone 11 modeli, ali ako uzmemo u obzir da je prošle godine prikazan sličan snimak ekrana na kome je bio označen 12. septembar (datum kada su predstavljeni iPhone 10 telefoni), onda stvari postaju mnogo jasnije, prenosi PC Press.

Čak i da u javnost nije dospela ova slika, moglo bi se očekivati da se premijera novih telefona održi u to vreme. Apple već godinama nove iPhone predstavlja u tom periodu. Događaji su se uvek održavali drugog utorka u septembru, sem prošle godine, kada je održan u sredu.

Očekuje se da će pored tri nova iPhone.a, Apple predstaviti i novi Apple Watch. Nezvanično se sporadično pominju informacije i o redizajniranom MacBook Pro računaru sa ekranom od 16 inča, mada tu informaciju treba uzeti sa rezervom. Pored pomenutih stvari, očekuje se predstavljanje prve stabilne verzije iOS-a 13, kao i macOS Catalina-e operativnih sistema, koji će korisnicima biti na raspolaganju nekoliko nedelja nakon događaja.

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.