Jessie Ware singlom „Free Yourself“ poziva na oslobađanje i uživanje!

0
Foto: promo

Voljena kantautorka Jessie Ware vraća se na scenu i predstavlja novi singl pod nazivom „Free Yourself“. Oslanjajući se na ritam veličanstvene disco muzike, ova numera donosi atmosferu plesnog podijuma prepunog adrenalina, dobre energije, pozitivnosti i samoosnaživanja. Pored same pesme, objavljen je i prateći muzički video koji je dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

„Ovaj singl predstavlja početak nove ere za mene.Jako sam uzbuđena što je pesma objavljena pred kraj leta – stvorena je za ples, za otpuštanje negativnih osećanja i za upijanje sreće. Ovo je idealno vreme, jer se i sama tako osećam nakon što ponovo mogu da pevam i nastupam pred publikom. Uživajte, oslobodite se“, rekla je Jessie.

Predstavljanje nove pesme je vrhunac fantastičnog leta ove muzičarke koja na novozakazanim datumima turneje „What’s Your Pleasure?“ publiku vodi u disco dok će, kasnije ove godine, gostovati na turneji „Love On Tour“ čiji je headliner Harry Styles. Između najavljenih nastupa, Jessie provodi vreme u studiju kako bi završila dugoočekivani novi album.