Jesi li ti dobio pismo od FIFA? Jesam. A jesi? Pa ne, kažem nisam, samo tetki lek da odnesem…: Gde će igrati Zvezda protiv Trepče?

1
Foto: Profimedia

Fudbalski savez Kosova ipak je od FIFA primio pismo u kojem se FSK poziva da dozvoli organizaciju fudbalskog meča između FK Trepča i FK Crvena zvezda u Zvečanu koji je u sklopu Kupa Srbije trebalo da se odigra 5. oktobra, prenosi N1.

Predsednik FSK Agim Ademi za KoSSev navodi da je pismo FIFA samo savetodavno, ne i obavezujuće, te da nema promene u stavu FSK o zabrani organizovanja utakmica srpskog prvenstva na Kosovu.

“Dobili smo pismo FIFA, ali ovo pismo nije obavezujuće, ono samo sugeriše”, rekao je Ademi u izjavi za KoSSev.

“Nigde se ne dešava pa ne može ni ovde da se šampionat jedne države igra u drugoj. Ni Ustav Srbije, ni Ustav UEFA to ne dozvoljavaju. Grehota je da se poigravaju sa ovim klubovima i ovim narodom ovako, sa njima treba da budemo iskreni, i mi i Fudbalski savez Srbije, to se ne može dešavati.”

Fudbalski savez Kosova je potvrdio da srpski klubovi sa Kosova mogu da igraju srpsko prvenstvo ali na teritoriji Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Xaxaxa, igrati u drugoj državi, xaxaxa, pa vi ste napravili svoju državu u tuđoj državi, a pričate o Ustavu i Zakonima, xaxaxa!!!

Comments are closed.