Irski premijer pisao Kajli Minog: “Ja sam tvoj veliki fan”

On je australijskoj pop zvezdi u poruci napisao da je njen "ogromni fan", a pismo je poslato u septembru prošle godine, pre nego što je Minog trebalo da održi koncert u irskoj prestonici

0

Premijer Irske Leo Varadkar poslao je slavnoj pevačici Kajli Minog rukom pisano pismo u kojem joj je predložio da se sastanu pre njenog koncerta u Dablinu koji je održan u oktobru prošle godine.

On je australijskoj pop zvezdi u poruci napisao da je njen “ogromni fan”, a pismo je poslato u septembru prošle godine, pre nego što je Minog trebalo da održi koncert u irskoj prestonici.

“Draga Kajli, želeo sam da ti uputim kratku poruku pred tvoj koncert u Dablinu. Zaista mu se radujem. Ja sam ogroman fan! Koliko sam razumeo, odsešćeš u hotelu Merion koji se nalazi prekoputa mog kabineta. Ukoliko želiš, voleo bih da ti lično poželim dobrodošlicu u Irsku”, naveo je Varadkar u pismu, prenosi Gardijan.

Informacija o pismu tek je sada objavljena pošto je Varadkar dao pristanak za objavljivanje.

Nažalost, lepa Australijanka je usled upale grla bila primorana da otkaže koncert koji je bio zakazan za oktobar u Dablinu, te su se pevačica i irski premijer sreli na konceertu u decembru, kada je na društvenim mrežama počela da kruži priča da Varadkar nije platio večeru na veče koncerta kada se sastao sa Minog.

Varadkar se i prošlog meseca našao na naslovnim stranama novina u čitavom svetu kada je na sastanak sa američkim potpredsednikom Majkom Pensom doveo svog partnera i kada je govorio o homofobiji i diksriminaciji LGBT zajednice.