Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević ipak neće moći da ostane i druge nedelje na Vimbldonu uz Novaka Đokovića.

Osvajača ovog turnira 2001. godine koji se priključio timu Novaka Đokovića – a taj angažman je izazvao dosta bure u javnosti – nije uspeo da odloži ranije dogovorene obaveze. Kako je rekao za Sport klub, još uvek se nada da bi u nekom trenutku u završnici turnira mogao da se vrati.

„Nažalost, nisam uspeo da pomerim obaveze, imam avion u 17.30. Videću, možda se vratim, zavisi od toga šta i koliko uspem da pomaknem. Jednostavno, teško je to bilo sve uklopiti“, rekao je Ivanišević.

On se za SK osvrnuo i na dosadašnju saradnju sa Novakom.

“Nije se to nešto mnogo promenilo, ja sam i pre bio njegov navijač. Sada je samo što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram da se zahvalim celom timu, pogotovo Marjanu, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Nole broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionista i svakim danom želi da bude sve bolji i da napreduje. Baš sam uživao“.

Na pitanje u kojim segmentima igre može najviše da pomogne Novaku, Goran kaže:

“I ja se koji put pitam – čovek ima 5.000 bodova više od drugog. Uvek nešto treba, uvek želiš da budeš bolji, to su ljudi koji to uvek žele. To su sitnice na koje mogu da mu ukažem – servis, kod forhenda možda nekad radi nešto krivo nogama, možda pozicija malo na voleju, ali nisam ja došao njemu ništa da menjam, pogotovo ne u ovih sedam dana. Čisto moje viđenje njegove igre, uvek se može nešto poboljšati“, rekao je Ivanišević.

Komentara

 1. Laza
  7. jula 2019. 19:05

  Neozbiljno za jednog trenera svetskog sampiona.

  1. marko
   9. jula 2019. 19:03

   neozbiljna za jednog sampiona, novaka, da pozove par dana pre vimbldona ivanisevica i da očekuje da on pomeri obaveze koje je zakazao verovatno mesecima pre novakovog poziva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.