Ibrahimović: “Miha mi je prijatelj, u Bolonju bih se vratio zbog njega. Rekao mi je: ‘Treba da stojiš napred i daješ golove’…”

1
Profimedia

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, nije isključio mogućnost povratka u italijansku Seriju A, u kojoj je proveo sedam godina.

Ibrahimović je za italijansku La gazzeta dello Sport rekao da je Kalčo najteža liga na svetu, a kao mogući klubovi za njegov potpis najviše se spominju Inter i Napoli, preneo je Mocart sport.

Međutim, italijanski mediji su neočekivano u čitavu priču ubacili i Mihajlovićevu Bolonju.

“Mihajlović mi je prijatelj, tako da ako bih potpisao za Bolonju, to bih učinio samo zbog njega. Razgovarali smo nedavno i Miha mi je rekao: ’Zlatane, ovde bi svi trčali za tebe. Sve što bi trebalo da radiš je da stojiš napred i daješ golove’. Zahvalio sam mu se, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim, zvaću ga, pošto i dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A”, rekao je Ibrahimović.

Italijanski mediji pišu da je Konte zainteresovan da u svoje redove dovede iskusnog napadača.

“Ne poznajem Kontea lično, ali svi kažu da daje sve od sebe svakoga dana i u tom pogledu smo isti. Inter je u naletu pod njegovom komandom, ali je Juventus i dalje favorit. Napoliju kao da nešto fali, dok su svi ostali daleko ispod”, dodao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović ima 38 godina, a ugovor sa LA Galaksijem mu ističe na kraju godine.

1 KOMENTAR

Comments are closed.