Grand Black’n’Easy je omiljeni izbor onih koji se ne odriču turske kafe čak ni kada su u svakodnevnoj žurbi zbog velike količine obaveza. Beograđani su u prethodnim danima imali prilike da zastanu na trenutak i da se na ulicama svog grada prepuste uživanju u šoljici omiljene turske kafe.

Svi građani koji u prethodnim danima nisu naišli na Grand Black’n’Easy tim, moći će da dobiju svoju kesicu prave turske kafe od 17 do 21 časova, 2. i 3. novembra u šoping centru Ušće i 9. novembra u Ada Mall-u. Za sve vas koji niste u prilici da preuzmete kesice omiljene kafe, Nedeljnik i Grand Black’n’Easy nagrađuju vas poklon paketom, koji pored pakovanja od 10 kesica kafe sadrži i mnoštvo drugih iznenađenja. Nagrade će dobiti najbrži čitaoci koji pošalju poruku u inboks na Fejsbuku.

Priprema Grand Black’n’Easy kafe je veoma laka i jednostavna – dovoljno je samo da se sadržaj kesiceprelije vrelom vodom, promeša, sačeka minut i šolja uživanja je spremna.Prilagođena različitim ukusima ova kafa je omiljena u svakoj kancelariji, redakciji, studentskoj sobi, ali i neizostavni deo svakog kofera spremnog za putovanje!Na policama vašeg omiljenog supermarketa možete pronaći i Grand Black’n’Easy Milk koji je namenjen onima koji biraju kombinaciju fine teksture mleka i arome prave turske kafe, a za one koji vole dodatno da zaslade dan Grand Black’n’Easy postoji i u verziji sa šećerom.

Upotpunite predstojeće jesenje dane uz Grand Black’n’Easy, pravu tursku, spremnu za minut!

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.