Proslavljeni muzičar Goran Bregović je u intervjuu za Al Džaziru izjavio da misli da Vučić radi korisno za Srbiju i da su njegovi rezultati vidljivi.

Odgovarajući na pitanje kako vidi političku situaciju u zemljama regiona, Bregović je rekao da će možda zvučati blasfemično za soj beogradskih intelektualaca koji su protiv Vučića.

„Ja mislim da on radi korisno za Srbiju. On je, ipak, dinamizovao neke stvari, postoje neke stvari koje su vidljive kao rezultat. Kad putuješ, a ja putujem, vidiš neke nove fabrike, asfaltirane, sagrađene puteve, vidiš Beograd koji se gradi“, rekao je Bregović.

On je istakao i da su to „za ovako malu zemlju koja je izgubila rat, veliki pomaci“.

Komentara

 1. Goolag Baby!
  13. avgusta 2019. 17:21

  Ooo, oglasio se i centralni komitet saveza kvazirokera jugoslavije. Dok logorasi umiru rmbajuci svira im partijski orkestar - ima li veceg bogohulja?

 2. Goran
  13. avgusta 2019. 18:06

  Aaaaaa bice svirke po trgovima i na mitinzima. Ooooohohohoho!!!!!

 3. PRVO, KUSTURICA PA BAJAGA, PA ONDA ČORBA A SAD I ON.
  13. avgusta 2019. 19:00

  Zašto objavljujete članke o njima, niste RTS?

  1. Петар
   14. avgusta 2019. 10:09

   Дакле, сваког ко било шта добро каже о путевима, градњи, успесима треба склонити. Па баш лепо. То су радили ти жути, за које смо сви тако јако навијали. Е па зато су и отишли. И да вам још нешто кажем. Ја не зависим ни од једних, ни од других. И зато ми је потпуно све једно ко је успео да изгради ауто-пут до Обреновца и даље. Ја хоћу да се лепо возим по Србији. И гласаћу за онога ко је то урадио. Једноставно.

   1. LAŽU RADI KORISTI KAO I TI PETRE!
    14. avgusta 2019. 11:17

    re: Дакле, сваког ко било шта добро каже о путевима, градњи, успесима треба склонити. Па баш лепо. То су радили ти жути, за које смо сви тако јако навијали. Е па зато су и отишли. Petar tvrdi da su demokrate sklonile svakog ko je o tome što su demokrate uradile govorio dobro???

 4. Onyx 1
  13. avgusta 2019. 19:03

  Realno je da muzičar koji je uspeo da vrhunskom muzičko menadžerskom i marketinškom snalažljlivišću postigne uspeh na polju muzičke umetnosti pohvali političara koji je takođe uspeo da političarsko marketinškoim snalaženjem postane popularan i bude na vlasti. Samo Gorane grešiš u suštinskim rezultatima rada. Ti ništa nisi prodao ili poklnio vredno za narod i njegovu budućnost, da bi nešto stvorio manje vrednosti od onog što je nestalo, što ti sada vidiš kao uspeh. Obzirom da si mudar, mislim da se igraš sa nama ili si ponovo beskrupulizno istrgovao...

 5. Draganche
  13. avgusta 2019. 22:59

  Koliko je novaca koštala ova blazirana izjava. Otpevaj ti nama nešto na engleskom ako znaš. A ako ne znaš može i na ciganskom to ti je bliže...

 6. Zagorka
  14. avgusta 2019. 00:20

  Nije Bregovoc nista lose mislio.Nije video bolnice,Infektivnu kliniku u Beogradu,Onkoloski institut sa uskim hodnicima i mucenicima koji pred ravnodusnim lekarim cekaju red,zapustena sela,porodice bez egzistencije...a podizu se molovi,tamo ce se prodavati kokice.

  1. Anonimni
   14. avgusta 2019. 08:24

   Bravo'

 7. Slobodan gradjanin
  14. avgusta 2019. 06:21

  Bregovi ne lupetaj bolje nauci da sviraš nego da se trpa u politikr. Ti si svirač za šatre a za politiku si duduk. SEDI DIŠI NI ZA DIŠI NISI.

 8. Mirjana
  14. avgusta 2019. 11:04

  Bregovicu znaj Srbija nikad nije izgubila rat niti je mala zemlja ali takvi kao što si ti sitne gramzive duše nikada neće shvatiti njenu nepobedivost i veličinu. Kao što reče neko u komentarima idi pevaj u šatorima na vašarima.

 9. Snežana Savić
  14. avgusta 2019. 19:04

  Od Bregovića dosta! Bezobziran čovek (ah, kako to gordo zvuči!), dobar za sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.