Glumac Edvard Furlog, koji je igrao Džona Konora u Terminatoru 2: Sudnji dan 1991. godine, pojaviće se u dugo očekivanom nastavku Terminator: Mračna sudbina, najavljuje Gardijan.

Tvorac franšize i producent „Mračne sudbine“ Džejms Kameron najavio je Furlongov povratak na panelu u San Dijegu, na konvenciji stvaraoca i ljubitelja stripova „Komik Kon“. Kameron se obratio putem video-linka, pre nego što su Arnold Švarceneger i Linda Hamitlon stigli s rediteljem filma Timom Milerom.

Furlong (41) je igrao lidera pokreta otpora u Terminatoru 2, čuvenog Džona Konora. Posle tog uspeha, njegova karijera je naglo krenula nizbrdo zbog droge i hapšenja pod sumnjom porodičnog nasilja.

Hamiltonova se, takođe, vraća franšizi prvi put od Terminatora 2, kao Džonova majka Sara Konor. Kameron kaže da je glumici, inače svojoj bivšoj ženi, napisao jako dugačak mejl da bi je ubedio da se vrati franšizi.

„Mislim da je ključna tačka… da te ljudi vole u ovoj ulozi… Mislim da fanovi samo žele da znaju kakva je ona sada? Šta je s njenim životom u međuvremenu?“

Reditelj Miler kaže da će ovaj film ignorisati prethodna tri nastavka, tj. da će se svi praviti kao da ništa nije snimljeno posle Terminatora 2. Švarcenegorevog T-800 Terminator živeće s ljudima i to kao „čovek“, pod imenom Karl.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.