Đoković, ipak, ne ide u Crnu Goru? “Koliko čujem, otkazano je…”

0
Beta - AP Photo/Darko Vojinovic

Zadar je spreman da ugosti učesnike teniskog karavana “Adria tour” i najboljeg igrača sveta, a, gotovo je izvjesno, da se za manifestacija neće održati u Crnoj Gori. Novak Đoković i njegov organizacioni tim planirao je da se 27. i 28. juna u Crnoj Gori održi treći turnir, nakon beogradskog i zadarskog. Petar Mirić iz organizacionog odbora turnira u Zadru, koji je na programu narednog vikenda, čuo je da je Crna Gora – otkazana, pišu Vijesti.

„U Zadar dolazi najbolji svjetski teniser koji će se uz pratnju naših najboljih igrača predstaviti zadarskoj publici. Ovaj ‘Adria tour’ je ideja Novaka Đokovića. Beograd, Banjaluka, Zadar i Crna Gora, gde je turnir, ipak, koliko mogu da čujem, otkazan”, kazao je Mirić.

“Napominjem da Đoković igra samo na velikim turnirima i gotovo ga je nemoguće videti uživo negde drugde. Malo gradova sa tim može da se podiči i zato poseta mora da bude velika. Pozivam sve da dođu da pozdrave Đokovića i da na delu vide majstorije velikana teniskog sporta“, zaključio je Mirić.

“Adria tour” je počeo juče u Beogradu, a pored Đokovića od svetskih asova, igraju Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Juče je objavljeno da će se u Banjaluci održati turnir 3. i 4. jula.