Dačić: “Spremni smo za nastavak saradnje sa Vučićem i SNS, čekamo njegovu odluku…”

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su on i stranka koju vodi spremni da, u interesu političkog i državnog jednistva Srbije, nastave saradnju sa predsedikom države Aleksandarom Vučićem i Srpskom naprednom strankom (SNS), dodajući da odluka o tome pripada Vučiću i SNS.

“Ta odluka, kao što je on sam najavio, će biti u narednih petnaestak dana”, rekao je Dačić, za TV Prva, navodeći da je ponosan na rezultate koji su postignuti u saradnji sa Vučićem i njegovom strankom.

Na pitanje o spekulacijama da će SPS dobiti manje mesta u novoj Vladi, on je rekao da su posle svakih izbora bile “razne vrste priča i nagađanja šta će biti, koliki će broj (mesta) kome pripasti”.

“Vučić i ja nikad nismo na takav način razgovarli o brojkama već o ciljevima i politici i uvek smo iznalazili rešenje. Tako, ostavile vi to Vučiću i meni da rešimo”, rekao je Dačić.

On je naveo i da nema dana u poslednjih osam godina da on i Vučić  nisu u kontatku, “da se vidimo ili čujemo”. “Jutros nismo stigli”, dodao je Dačić.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Ето, завршио је и почетни курс енглеског језик, и заиста би била штета не ценити такву спремност.

Comments are closed.