“Ceca, Đani i Lukas su mamac. Kad to prođe, na posao stupaju animir dame”: Tepić pročitala još jedno svedočenje o “podvođenju u Jagodini”

5
Printscreen/YouTube/N1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da ima više svedoka da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio maloletnice i žene u Jagodini. 

Tepić je pročitala i još jedan iskaz, kako je rekla, „funkcionera koji je tome svedočio godinama, od mandata 2008. do sada“, sa, kako navodi, brojih „političko-privrednih“ putovanja u Paraliju, Beč, Rim, Pariz.

„Šema je uvek ista, proslava nečega uglavnom uz estradne zvezde – Cecu, Đanija, Acu Lukasa, oni su mamac. A kada se zvanični deo završi oko ponoći, na posao stupaju animir dame. Na putovanjima ih je bilo po nekoliko, putuju sa našom delegacijom i uočljive su svojim izgledom i garderobom. Neke su iz Jagodine, ima ih koje formalno rade u javnim preduzećima, recimo u JP Standard i iz okolnih sela, a sve koordinišu Palmine sekretarice. Naravno, ne iz svoje glave. One ih zovu, određuju koja gde i kome ide posle otvorenog dela slavlja. Među najerdovnijima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović, koji jeste čovek u poodmaklim godinama ali, svedok kaže, sve je to viđao svojim očima. Mesta u Jagodini ii okolini ima više, među aktuelnijima je klub Tigar u kome postoji ljubičasta soba za to. Sa zaključkom da je ovo školski primer elitne prostitucije i podvođenja žena“, pročitala je iskaz Marinika Tepić, prenosi N1.

Ona je ispričala i da za takozvane „telefone za druženje“ postoji svedok, koji je ispričao šta se dešavalo.

„Imamo snimljenog svedoka koji objašnjava situaciju kada je došao na razgovor, on vrlo jasno objašnjava i ponudu telefona za druženje, kako sam kaže. Ja sam sve citirala“, kaže potpredsednica SSP.

Navodi da joj se obraća veliki broj građana i da je počelo da pristiže puno svedočenja.

„Obraćale su se i žrtve, deo je u inostranstvu i one su hrabrije, jer nemaju fizički strah od ugrožene bezbednosti, ali ima svedoka i iz Jagodine“, kaže Tepić.

5 KOMENTARA

  1. I ja sam pre par godina imala lose iskustvo u restoranu koji je pored zooloskog vrta. Porodicno smo otisli na rucak sa prijateljima, narucili smo sta zelimo da bi nam posle 20 tak minuta prisao konobar i rekao da napustimo restoran jer dolazi delegacija sa Palmom na celu. Bilo je ruzno i bahato, cak su nam rekli da odmah pomerimo auto. Drugim recima izbacili!
    Taj stav, pogled i ponasanje necu nikada zaboraviti. Pametnom dovoljno….

  2. Kada sam bio u poseti Jagodini, jedan meštanin mi je prilikom ookazivanja grada, sećam se rekao, “e ovo ti je Klub u kome rade devojke tigrice”. Kada sam ga pitao zasto se tako zovu, rekao mi je da su nadimak dobile jer sluze za zabavu visokih funkcionera kada dodju u Jagodi u, i svaka ima istetoviranog Tigra negde na telu – obavezno”. Bilo je to bas davno ali mi je tonostalo u sećanju. Steta sto se ne secam kako se zvao taj mestanin

  3. Žene i devojke Jagodine! Glavu gore i objavite sva poniženja koja ste trpele. Mislite na svoje ćerke, sestre i unuke. Okončajte ovu sramotu.

  4. Marinka, pozovi te žene sto su silovane od 2008 god i nek podignu optužnicu protiv Markovića i Dačića, jer jedino tako možeš dokazati istinu a ovako preko medija je mlaćenje prazne slame.

  5. Da li ce jedan od svedoka iz tog vremena biti i Boris Tadic? Koliko se secam i on je bio na tim proslavama.

Comments are closed.