Krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić podnele 393 žene u Jagodini: “Tužena zbog izazivanja panike i nereda”

4
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić podnele 393 žene, saopštio je grad Jagodina, a prenosi N1.

Kako se navodi, žene koje su podnele prijavu zaposlene su u javnom sektoru u tom gradu.

U prijavi se navodi da je Tepić tužena zbog dela „izazivanje panike i nereda“.

Krivičnu prijavu predala je pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

„Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine… Prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini“, rekla je Jovanović, a navodi se u saopštenju.

Ona je dodala da je veliko interesovanje žena u Jagodini jer su uvređene i ogorčene, kao i njihove porodice „jer veće uvrede nisu mogle da dožive od onih koje je izrekla Marinika Tepić“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.

4 KOMENTARA

  1. To je bilo za očekivati da će se žene braniti i demantirati izjave i dokaze Tepićeve a Big Boss Palma da angažira advokate da
    zaštiti svoje dupe. Ali dokaza o Palminim žurkama, izletima, raznih proslava na državni račun je previše. Taj je totalno otišao
    u ofsajd. Treba saslušati one neutralne ljude, koji ne rade u državnim institucijama, tako da ne postoji mogućnost posledica a ne ove koje je Palma organizirao da tužakaju.

Comments are closed.