Bred i Anđelina se konačno dogovorili: Spor oko starateljstva rešen

1
Foto Profimedia

Posle višemesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspeo da se dogovori oko starateljstva nad decom, piše B92.

Iako je mesecima unazad ona bila ta koja je kočila finalizaciju razvoda, Anđelina je ovaj put popustila i pristala da deca leto ipak provedu sa tatom.

Zbog činjenice da je Anđelina zauzeta snimanjem novog filma, deca će se za to vreme zabavljati u luksuznoj vili njenog bivšeg muža Pita.

Odluka slavne glumice smatra se velikim pomakom, a Bred je oduševljen što će konačno moći bar neko vreme da provede sa svojom decom.

Ta odluka je, takođe, oduševila i njegove roditelje s obzirom na to da unuke nakon razvoda nisu baš često viđali.

Anđelina Džoli i Bred Pit su se razišli u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka, a ubrzo posle toga podneli su zahtev za razvod.

Džoli je tada zatražila puno starateljstvo nad decom, borba je bila duga i žestoka, ali je na kraju ipak popustila i dozvolila Bredu da provodi više vremena sa njima.

1 KOMENTAR

  1. Eto odakle je stiglo to zlo i nepravda da je majka roditelj koji se pita a otac sporedni igrač. Nije mi jasno zašto smo mi Srbi to dozvolili da se ubaci u naše pravo. Vreme je da se menja to.

Comments are closed.