Osamdesetdvogodišnji Bil Vajman, bivši član kultnih Rolingstonsa, iznenadio je javnost 1989. godine oženivši Mendi Smit, devojku koja je u tom trenutku imala 18 godina, a on 52.

Ovih dana, u dokumentarcu posvećenom njegovom životu, Bil je otvoreno progovorio o svom braku.

„Bila je to ljubav, čista ljubav, a ne požuda, iako su svi bili uvereni da se radilo o požudi“, rekao je.

Ipak, i sam priznaje da uviđa da je napravio grešku.

„Bio sam neverovatno glup što sam uopšte pomislio da bi to moglo da funkcioniše. Bila je premlada. I ona je želela i morala da iskusi život pre nego što se skrasi“, rekao je Bil.

Inače, Mendi je upoznala slavnog basistu kada je imala svega 13 godina. Čekali su da postane punoletna kako bi se venčali, međutim, brak im je potrajao svega dve godine. Razveli su se 1991. godine.

Negde pri kraju njihove ljubavi, kada je sve vodilo razvodu, Mendi je izjavila da je prvi put imala seks sa Bilom kada je imala svega 14 godina, što je, takođe, šokiralo javnost.

Dokumentarac se nije bavio još jednom intrigantnom epizodom iz Bilovog života.

Bil je, naime, pre Mendi, 10 godina bio u braku sa Dajanom Kori. Razveli su se 1969. godine, a sa njom ima sina Stivena.

Stiven je, iste godine kada se Bil razveo od Mendi, oženio Mendinu majku koja je u tom trenutku imala 46 godina. Brak se raspao posle dve godine.

Bil je, inače, 1993. godine stupio u brak sa glumicom Suzanom Akostom sa kojom je i danas u ljubavi i sa kojom ima tri ćerke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.