Ljubiša Tumbaković smenjen sa kormila fudbalske reprezentacije Crne Gore nakon što je odbio da vodi utakmicu sa Kosovom, saopšteno je iz FSCG.

„Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore održao je večeras vanrednu sednicu uzrokovanu dešavanjima u i oko A reprezentacije uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za EURO 2020 protiv selekcije Kosova.

Članovi Izvršnog odbora doneli su jednoglasnu odluku o smeni dosadašnjeg selektora nacionalne selekcije Ljubiše Tumbakovića zbog odluke da ne vodi ekipu na pomenutoj utakmici, što predstavlja neprijatno iznenađenje i kršenje profesionalnih obaveza definisanih ugovorom“, navodi se u saopštenju.

„Takođe, Izvršni odbor je odlučio da nacionalni tim na utakmici sa Češkom sa klupe predvodi tandem Miodrag Džudović i Dragoje Leković“.

„Članovi Izvršnog odbora izrazili su ogromno žaljenje što su pritisci iz pojedinih krugova učinili da u ovom važnom meču za nacionalni tim ne nastupe Filip Stojković i Mirko Ivanić, i što su nesportske stvari u ovom slučaju pobedile fudbal i sport“, ističe se na kraju.

Komentara

  1. Putko Vladimirovič
    8. juna 2019. 20:50

    Milogorci. Iskopaće tebe tužilac iz Barija. Čim padne prvi s vlasti.

  2. Anonimni
    9. juna 2019. 21:43

    Pitam sve kakva ce reakcija biti kada Srbija bide igrala protiv te iste ekipe. Ako ih je uefa primila imamo Samo dve opcije, ili da igramo ili ne , kazne slede posle neigranja i izbacivanje iz raznoraznih takmicenja. Uvek se vracam na jebene pregovore , ako ih predsednik Srbije priznaje o cemu mi pricamo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.