Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je ostavka v.d. direktora Koridora Srbije Zorana Babića pitanje za celu Vladu, koje će, kako je rekla, svakako doći na dnevni red. 

Mihajlović je izrazila nadu da će ministri u Vladi imati u vidu da je za Babićevog mandata u saobraćaj pušteno „preko 100 kilometara auto-puteva“, kao i da on nije ni osumnjičeni, ni optuženi za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, ali da tom prilikom jeste izgubljen jedan ljudski život.

Odgovarajući na pitanje N1 zašto ni posle 300 dana nije konstatovana neopoziva ostavka direktora Koridora Zorana Babića, ministarka je objasnila da je to pitanje za celu Vladu, ne isključujući mogućnost da ta ostavka ne bude prihvaćena.

„Mislim da je i predsednik Srbije, između ostalog komentarisao, i mislim da je tu u pravu – to jeste posao Vlade Republike Srbije i svih nas. Verujem da ćemo onog trenutka kada to dođe na red sesti i razgovarati i o ostavci v.d. direktora Koridora Srbije“, kaže Mihajlović.

„Ali dok ne dođe taj trenutak da Vlada Republike Srbije sedne i o tome razgovaramo“, dodala je Mihajlović, „Babić je do tada v.d. direktor Koridora Srbije“.

„Ali svakako će doći. Znači ništa neće pobeći. Ništa ne beži“, poručila je ministarka.

Komentar(1)

  1. Kum Ruzvelt
    17. decembra 2019. 22:21

    Ja mislim da je to Babićeva privatna stvar, kako bi ti najradije rekla neznalice!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.