Zorana Mihajlović: “Jedinu štetu od snižavanja cenzusa imaće SNS…”

2
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da smanjenje cenzusa za ulazak u republički parlament sa pet na tri odsto može samo da doprinese da novi saziv parlamenta adekvatnije odslikava raspoloženje građana i da je Srpska napredna stranka jedina koja će imati štete od nižeg cenzusa.

“Jedina stranka koja će imati štetu od nižeg cenzusa je SNS, ali je naša odluka bila da u interesu građana i u cilju veće demokratičnosti društva omogućimo da se politika vrati u parlament, makar i po cenu manjeg broja poslanika SNS-a”, rekla Mihajlović u saopštenju.

Ocenila je i da će oni koji su se opredelili za bojkot snositi odgovornost zbog toga što su lišili svoje birače mogućnosti da se glas njihovih predstavnika čuje u Skupštini.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Колико је СНС добродушан, још од тога, иде и даље. На своју огромну штету смањује изборни цензус са 5 на 3%. Шта ли се крије то у бандоглавим главама радикализованих напредњака? Они су отимали пензије пуних четири године, реални стандар грађана довели на најнижој лествици Европе-афрички, а у причама им излазе само хвалоспеви и бајколажи. Како је кренуло, почеће да у јутру људима освањава напредни мрак, ако већ није? Министарко то је права истина,а не твоје баљезгање, на жалост.

Comments are closed.