Zlatibor Lončar: Vučić je bio životno ugrožen

3
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema recima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

“Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam”, rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

3 KOMENTARA

  1. Ludost, gospodine, kruži oko zemaljske kugle
    poput Sunca, i svagdje razastire svoj sjaj.
    Foolery, sir, walk about the orb like the sun, it
    shines every where.
    Shakespeare

  2. Да ли има неко ко није разумео поруку, да председник ризикује живот у борби за интересе Србије, а ви му ту кварите дан питањима некаквим малверзацијама.

Comments are closed.