Zdravko Šotra o navodima da je “vodio hajku” protiv Jezdića: “Nenad je dobar glumac i uvek ću za njega imati ulogu”

4
Foto: Screenshot; Predsedništvo Srbije

Nakon što su pojedini mediji objavili da Zdravko Šotra vodi opanjkava glumca Nenada Jezdića zbog nastupu na otvaranju auto-puta “Miloš Veliki”, proslavljeni režiser je za list Danas rekao da se čuo sa Jezdićem i da je njegov stav da svakome kaže šta ima “u brk”.

“Proteklih četvrt veka sam u svim podelama ulogu poveravao Nenadu Jezdiću, jer je dobar glumac. Za njega ću uvek imati ulogu. Nisu tačne tvrdnje da protiv Jezdića vodim kampanju i zivkam kolege reditelje da mu ne daju uloge u serijama i filmovima”, rekao je Šotra za jutrošnje izdanje Danasa.

On je naglasio i bi imao šta da kaže ako bi ga neko pitao da li treba učestvovati na tim manifestacijama, ali da to ne znači da bi se ikada zalagao za oduzimanje uloga glumcima.

4 KOMENTARA

  1. Jezdo , vrata su ti sirom otvorena u Albaniji i na Kosovu. Imas zagarantovan angazman. Besu ti dajem.

  2. Sve je ovo postalo jadno i tuzno,Jezdicu treba lova kao i Bori Corbi,niko tu nikoga ne gotivi vec se prodaje,malo je ostalo integriteta i casti u svima

  3. Kom sadisti je uopšte palo na pamet da auto-puteve naziva po imenima istorijskih ličnosti? Neko nas pošteno ismejava. I Jezdiću nije bilo mesto tamo. Ne znam ni koja se “stoka” (vređam stoku) uopšte okupila. Dogod se okupljate, zaslužili ste sve što vas snalazi i nije mi žao, žao mi je samo DECE!

Comments are closed.