Zdravko Ponoš napustio Narodnu stranku

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV)

Narodna stranka saopštila je da je predsednički kandidat koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Zdravko Ponoš, istupio iz te stranke.

„Zdravko Ponoš, čiju je kandidaturu za predsednika Srbije podržala Narodna stranka, danas nas je obavestio o istupanju iz Narodne stranke“, navodi se u saopštenju, a prenosi N1.

Ponoš je Narodnoj stranci poslao imejl u kojem je napisao: „Poštovani, ovim putem vas obaveštavam da istupam iz Narodne stranke”.

„Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio i želimo mu sreću u budućem političkom delovanju“, zaključuje se u saopštenju Narodne stranke.

1 KOMENTAR

  1. Здравко Пошош је за све био очекиван промашај: “Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je večeras da Zdravko Ponoš ne predstavlja, ni u jednoj varijanti, ozbiljnu političku alternativu vlasti na predstojećim izborima.”-23.01.2022., осим за Драгана Ђиласа. “On je rekao da neće odustati od predloga da Ponoš bude predsednički kandidat zato što veruje u Ponoša.”-24.01.2022. И следи питање, како је то Ивица Дачић знао, а Драган Ђилас није ? Јер, данас су многи грађани ове земље и даље таоци тог незнања и имају право на одогвор.

Comments are closed.