Zbog pretnji, Kardi Bi otkazala koncert

0
Cardi B arrives on the red carpet at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit "Camp: Notes on Fashion" at Metropolitan Museum of Art in New York City on May 6, 2019. Photo by /UPI, Image: 431368191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Pevačica Kardi Bi je poznata o tome što retko kada otkazuje svoje nastupe. Kardi B je nastupala i u bolovima posle operacija, a sada je morala da otkaže nastup iz bezbednosnih razloga, kako je objavila na društvenim mrežama, prenosi B92.

Policija Indijanapolisa potvrdila je da je nastup otkazan zbog neproverenih pretnji umetnici. Pevačica (26) objavila je na svom Tviter nalogu video sa probe u kome se obratila fanovima.

“Dragi ljudi iz Indijane jako mi je žao zbog ovoga danas. Nažalost pojavila se neka bezbednosna pretnja koju trenutno policija istražuje. Moja i vaša bezbednost su nam na prvom mestu”, rekla je Kardi.

Na Instagramu je napisala da joj je žao i da se nikada nije suočila sa takvom situacijom, ali da ne želi ništa da rizikuje, prenose strani mediji.

Iznervirani fanovi napisali su da je nastup otkazan samo nekoliko minuta pre početka, a bilo je onih koji su izrazili podršku zbog njene brige za bezbednost.