Završen prvi sastanak međustranačkog dijaloga bez učešća stranaca: Učesnici bez izjava za medije

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Prvi sastanak u okviru međustranačkog dijaloga bez stranaca koji je održan u Skupštini Srbije, kojem je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, završen je nakon četiri sata. Učesnici nisu davali izjave za medije.

Sastanak je počeo nešto posle 17 časova, a osim predstavnika vladajuće koalicije, prisustvovali su i predstavnici opozicionih stranaka i pokreta, prenosi RTS.

Srpsku naprednu stranku predstavljao je Aleksandar Martinović, iz SPS-a prvom sastanku prisustvovali su Đorđe Milićević i Žarko Obradović, a iz Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Na sastanku su bili i predstavnici PUPS, JS, predsednik SPAS Aleksandar Šapić, kao i predstavnici Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić i SVM Elvira Kovač.

Od opozicionih stranaka i pokreta prisustvovali su lider LDP Čedomir Jovanović, Saša Radulović predsednik Pokreta Dosta je bilo, lider Pokreta Dveri Boško Obradović, Milica Stamenkovski iz Pokreta Zavetnici, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj, predsednik DSS Miloš Jovanović, predsednik POKS Žika Gojković.

Dačić, kao predsednik Parlamenta, pod čijim se pokroviteljstvom održava međustranački dijalog, ranije je najavio da će na njemu učestvovati 26 stranaka i da će biti zatvoren za javnost.

1 KOMENTAR

Comments are closed.