Ove godine će Crni petak umnogome biti drugačiji nego ranijih godina. Razlog za to je pandemija korona virusa koja je izmenila pravila i način kupovine iz korena. Ove godine poseban akcenat stavlja se na bezbednost prilikom šopinga što za uspešne kompanije na domaćem tržištu nije novina.

Rasprodaja u radnjama Tehnomanije za Crni petak će ove godine trajati nekoliko dana,sa dužim radnim vremenom, kako bi svi kupci mogli bezbedno i u miru da pogledaju artikle i odaberu onaj koji najviše odgovara njihovim preferencama. Kako je u zatvorenom prostoru nošenje maski obavezno, ova kompanija se pobrinula da obezbedi besplatne zaštitne maske za sve, tokom trajanja akcije.

Međutim najbolji dilovi za kupovinu i različita iznenađenja moći će da se pronađu upravo na onlajn prodavnici ovog giganta za prodaju tehnike. Pandemija je u proteklim mesecima ubrzala inovacije, što je dovelo do izuzetnog razvoja Tehnomanije na polju onlajn kupovine.

Pa tako, kupce koji se opredele za kupovinu od kuće očekuje različite pogodnosti. Ono što će potrošači moći da vide na onlajn stranici ove kompanije osim dopunjenog i obogaćenog asortimana jesu brojne opcije koje šoping čine prostim i jednostavnim ali iznad svega bezbednim. Prema tome, sada je na sajtu dostupna funkcionalnost Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji, gde kupac odabirom opcije „Preuzmi u radnji” na sajtu bira da uređaj pokupi na precizno označenom mestu u prodavnici u kojoj je opcija dostupna.

Pored pomenute funkcionalnosti na sajtu je dostupan i potrošački veb kredit, koji bez mučne papirologije, i za svega 20 minuta, nudi onlajn kredit za kupovinu artikala.

Za one kupce, kojima je potrebna posebna podrška i koji imaju pitanje više, na sajtu je spreman viruelni četbot, stručni savetnik za kupovinu. Ovaj izuzetni saradnik, sa kupcima vodi konverzaciju tekstualnim putem, sa bezbedne razdaljine i daje odgovore na tražene parametre. Ovaj kanal komunikacije za potrošače je dostupan 24 sata dnevno, tako da kupci sa dodatnim pitanjima mogu ostaviti poruku na koju će stručni agenti kontakt centra odgovoriti u najkraćem roku.

Ljubitelji tehnike imaće u odabranim radnjama Tehnomanije i iznenađenja u vidu „Zone najvećih popusta” ispred određenih objekata na otvorenom, koje će dodatno obezbediti komfornost kupovine i smanjiti nepotrebnu gužvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.