Galaktikosi su jedinstveni i neponovljivi – ekipa u kojoj je Guti bio najlošiji igrač (iako ne može uz Gutija pridev loš) a zvezde su uspevale da uguše ego rezultatima.

Sve nakon toga bila je loša kopija te svemirske ekipe, pa tako ni tri vezane Lige šampiona nisu uspele da sruše pojedine ego skalamerije.

Tako je došlo do sukoba jednog člana pravih Galaktikosa i jednog člana modernih Galaktikosa, pa Bejl i Zidan, tvrde španski novinari uz časnu reč i tri svedoka – ne govore.

Bejl ne igra, ili makar ne igra koliko bi trebalo, iako kad igra zna šta radi i tako, usput, osvoji za Kraljevski klub jednu Ligu šampiona i penzioniše zauvek jednog Lorisa Karijusa.

E taj Geret Bejl, nikada nije dobio podršku tribina, niti je neki od bivših igrača Los Blankosa stao iza njega. Čak je i Predrag Mijatović u jednom autorskom tekstu pisanom za „AS“, udario po Velšaninu.

„Njemu su od Reala važniji i Vels i golf…“, napisao je Mijatović.

Istina je, Geret Bejl obožava golf. Više puta je pričao o tome da mu je TV uvek uključen i to na kanalima koji prenose golf. Baš ga briga, kaže, za politiku i „slične gluposti“, ne zna ko je Boris Džonson, ni šta se nalazi u Dauning stritu, na broju 10.

Ali dobro zna kako da pomoću zastava i zastavica pošalje poruke.

Nedavno je odbio da drži zastavicu Real Madrida tokom slikanja, ali je drage volje sa tribina preuzeo zastavu Velsa na kojoj piše – „Vels, golf, Madrid. Tim redom“.

Navijači Reala su besni i traže da Velšanin bude kažnjen, a Bejl izgleda kao da ga to baš i ne dotiče. Vels se plasirao na EURO, a na televiziji se vrte golf mastersi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.