Zaigrajte sa stonoteniskim reprezentativcima

  0

  Ovaj događaj idealna je prilika da još jednom damo podršku našim sportistima, ali i da od njih saznamo male tajne velikih majstora

  Kompanija Veropoulos, u čijem se sastavu nalaze brendovi Super Vero i Jumbo, ponosni sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije u sredu 9. juna 2021. godine, sa početkom od 14 časova organizuje druženje koje će svim prisutnima omogućiti da upoznaju neke od naših  najuspešnijih paraolimpijaca. Za one koji žele da počnu da treniraju, ovo druženje donosi i priliku da od najboljih nauče osnove ovog sporta.

  Zato pozivamo sve ljubitelje stonog tenisa, verne navijače i decu koja žele da izvedu prvi servis, forhend i bekhend da nam se pridruže ispred objekta Super Vero Konjarnik, Mis Irbijeve bb.

  Ovom događaju prisustvovaće Borislava Perić Ranković, najtrofejnija srpska stonoteniserka, dobitnica 20 medalja na evropskim i svetskim prvenstvima, što u pojedinačnoj, što u ekipnoj kategoriji, i osvajač četiri medalje na Paraolimpijskim takmičenjima. Pridružiće joj se i Nada Matić, stonoteniserska šampionka, okićena bronzom i srebrom na Paraolimpijskim igrama Rio de Žaneiru 2016, kao i Mitar Palikuća koji je na istim igrama osvojio bronzanu medalju.

  Ovim skupom našim paraolimpijcima ćemo poželi mnogo sreće na predstojećem takmičenju, i bodriti ih ka postizanju novih uspeha.

  Vidimo se!