“Za sada nemam nijedan razlog da poverujem da je Poledica umešan…”: Zorana Mihajlović o hapšenju zbog zloupotreba u “Infrastrukturama železnice”

2
BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da Ministarstvo na čijem je čelu i ona lično daju punu podršku nadležnim organima u borbi protiv korupcije.

“Svi zaposleni u Ministarstvu i ja u svakom trenutku stojimo na raspolaganju za pružanje svih potrebnih informacija”, rekla je Mihajlović u saopštenju povodom hapšenja državnog sekretara u njenom ministarstvu Miodraga Poledice.

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsila pet osoba, među kojima i Poledicu zbog sumnje da su učestvovali u zloupotrebama u preduzeću “Infrastruktura železnice”. Oni su osumnjičeni da su od avgusta 2018. do maja 2019. godine izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom.

Zorana Mihajlović je rekla da “za sada” nema nijedan razlog da poveruje da je Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Схватио сам да пасош још увек ниси предала надлежној полицијској управи.

Comments are closed.