Warner Bros objavio rukovodeći tim za područja Centralne i Istočne Evrope, Baltika, Bliskog istoka, Mediterana i Turske

  0

  Keneči Belušević na čelu tima za razvoj i širenje poslovanja u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi

  Nakon što je u junu imenovan za generalnog direktora Warner Bros. Discovery Centralne i Istočne Evrope, Baltika, Bliskog istoka, Mediterana i Turske (CEE MENAT), Džejmi Kuk je danas predstavio svoj rukovodeći tim koji će voditi poslovanje kompanije na ovim područjima.

  „Poslednjih nekoliko nedelja proveo sam upoznavajući ključne lidere u regionu kako bih doneo najbolju odluku o timu koju će našu kompaniju voditi napred. Bio sam ohrabren činjenicom da u ovom veoma velikom regionu imamo toliko talentovanih ljudi u raznim oblastima poslovanja. Stoga mi je zadovoljstvo da najavim svoj liderski tim koji će me, zajedno sa svojim ljudima, podržati u vođenju poslovanja Warner Bros. Discoverija u našem regionu”, rekao je Džejmi Kuk.

  Keneči Belušević, direktorka sa bogatim iskustvom u medijskoj industriji, glavnu odgovornost preuzeće u sektoru za razvoj i širenje poslovanja u Jugoistočnoj Evropi (Bugarska, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija, Albanija), na Baltiku (Letonija, Estonija i Litvanija), ZND (Jermenija, Azerbejdžan, Kazahstan , Belorusija, Moldavija, Uzbekistan, Ukrajina, Kirgistan, Gruzija, Tadžikistan i Turkmenistan), na Mediteranu (Grčka, Malta i Kipar) i Izraelu.

  Deo predstavljenog čine i: Kristina Valasutean, odgovorna za razvoj i širenje poslovanja  u Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Na istoj funkciji je i Frančesko Perta, ali za područje Bliskog Istoka, Severne Afrike i Turske. Roni Patel, odgovoran je za upravljanje licenciranjem sadržaja za kombinovani region i nordijske zemlje.

  Li Hobs će biti odgovoran za poslovanje PAY TV kanala u celoj Evropi, Bliskom Istoku i Africi (uključujući Discoveri Channel, TLC, HGTV i ID brendove), i preuzeće odgovornost za novi izgled kreativne agenciju EMEA WBD.

  Mabelie Bruijns biće zadužena za sve komunikacije u kombinovanom regionu i PayTV Netvorks Business u Evropi, Bliskom Istoku i Africi.