Vučić: “Revakcinišem se u Gadžinom Hanu. Molim vas, primite vakcinu”

0
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO)

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se prekosutra revakcinisati u Gadžinom Hanu, a apelovao je na sve građane da se imunizuju protiv koronavirusa.

On je za TV Pink iz Brisela najavio da će nakon povratka iz Brisela, gde se nalazi u radnoj poseti, svakog drugog dana da obilazi gradove u Srbiji, kako bi uticao na ljude da prime vakcinu, kao i da ne može da razume ljude koji za “lajkove” na društvenim mrežama vređaju ljude koji su se vakcinicali.

“Ugrožavate sve naše roditelje, sve ljude koji nisu dobrog zdravstvenog stanja… Nemate pravo da budete neodgovorni prema svima nama. Srbija trenutno ima četiri vakcine, hajde da (po vakcinaciji) ponovo budemo među prvih pet u Evropi”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da se ubrzo nakon njegovog povratka u Srbiju očekuje početak radova na renoviranju Kliničkog centra “Vojvodina”, da će naredne nedelje otvoriti deo obilaznice oko Beograda, kao i da početkom maja počinje izgradnja fruškogorsdkog koridora, sa najvećim tunelom u Srbiji.

“To će dodatno povezati (te delove Vojvodine) s Beogradom i dolazak novih investitora”, ocenio je Vučić.