Vučić: Opozicija me nikada neće pobediti, sam ću da se sklonim

0
(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)

(Beta) – Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kazao je danas da je opoziciji jasno da na izborima neće biti kradje, a da će razlika izmedju vlasti i opozicije biti “pet prema jedan ili više”.

“Ja sam njima (opoziciji) bezbroj puta rekao da me nikada neće pobediti i da ću da se sklonim, i sam ću da se sklonim. I o tome ću obavestiti gradjane Srbije, kada se sklanjam, zašto – i to ću da učinim sam u nekom trenutku, a oni da pobede bez programa, bez plana, bez politike”, kazao je Vučić za televiziju Pink.

On je rekao da opozicija neće moći da ospori da je kampanja vlasti najčistija i da tokom kampanje “nijedno ime nisu izgovorili”.

Komentarišući izjavu nosioca liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinike Tepić da će ta koalicija imati 23.000 kontrolora u Srbiji, Vučić je ocenio da će “svakako predstavnici bivše vlasti imati više kontrolora nego SNS”.

Kako je Vučić naveo, ta koalicija je u prethodnih 15 dana izgubila 20 odsto podrške glasača, zbog kampanje koju vode.

Predsednik SNS ocenio je da su najveći broj glasova izgubili jer ne žele da gostuju na televiziji Pink, kao i da njihova gostovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS) idu njemu u korist.