Vučić o tvrdnjama Sergeja Trifunovića da mu je nuđen novac: “Kafanska izmišljotina…”

2
Foto: Nedelnik/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tvrdnja predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da mu je nuđen novac da bude konstruktivna opozcija “kafanska izmišljotina i laž koju ni pas s maslom ne bi progutao” i kako veruje da će tužilaštvo ispitati takvu tvrdnju.

“A zašta da mu platimo, da izađe na izbore. Što se mene tiče ne mora niko od njih da izađe na izbore”, rekao je Vučuć za Televiziju Pink, prenosi N1.

On je odbacio navode iz opozicije da će bojkot izbora dovesti u pitanje legitimit rezultata izbora.

“Kakav nedostatak legitimiteta, kad izađe oko pedeset odsto birača”, naveo je Vučić.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je da mu je nuđeno pola miliona evra za PSG ukoliko taj pokret bude bio opozicija koja, kako je naveo, “govori ono što vlastima odgovara”.

2 KOMENTARA

  1. Od svih dramskih formi-najvise volim Monologe. Volim da drzim predavanja.Volim da manipulisem. Volim da naredjujem . Volim poslusne i ljude spustenih glava. Volim da posedujem.

  2. re: Što se mene tiče ne mora niko od njih da izađe na izbore”, rekao je Vučić

    Taj je postao profesionalni provokator , jer jedino što zaista zna da radi je da provocira, a to je očigledno naučio od svog gazde iz stranke kojoj je pripadao dok nije postao vođa SNS-ovaca, a dodatno se specijalizirao vodeći i uređujući emisiju “Ćirilica”, jer pokušava da sakrije da je zabrinut kao što to radi bivši urednik i voditelj te emisije.

Comments are closed.