Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović potvrdio je da je tačno da mu je nuđeno pola miliona evra za PSG ukoliko taj pokret bude bio opozicija koja, kako je naveo, „govori ono što vlastima odgovara“.

On je za „Blic“ potvrdio da je njegova objava na Tviteru, u kojoj je svog neimenovanog saradnika optužio za primanje mita, istinita.

„Neću da kažem ko mi se obratio, jer to ne mogu kako ne bih u lošu situaciju doveo nedužne ljude, ali jeste, nuđen mi novac za pokret“, rekao je Trifunović i dodao da je „ta cena mala“.

On je naveo kako mu je dok je bio „samo glumac“ nuđeno dva miliona evra „da ćuti“.

„Ili se više nema para, ili je reč o nekoj drugoj vrsti gadosti o kojoj ni ne želim da razmišljam“, rekao je Trifunović.

PSG je ranije saopštio da je na sednici predsedništva tog pokreta smenjen poverenik za Beograd Aleksandar Pavlović iz razloga organizacione prirode i da je ostavku na mestu šefa Izvršnog odbora podneo Milan Žunić.

Komentar(1)

  1. Marija
    15. oktobra 2019. 07:53

    Ma, to su se oni samo šalili :) Što bi oni njemu išta nudili; samo tre ba da kažu da je običan klovn i već su ga se rešili, a to i rade, a on to i izaziva da rade. Ne znaš ko je gori, majke mi; kao deca!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.