Vučić o slučaju “Palma”: “Ima prava da se brani, to je demokratija. Tepić i Đilas ga osudili i pre podignute optužnice”

2
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO)

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ima prava da se brani od navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je “privodio maloletnice” u Jagodini.

“Ako dignete hajku na nekoga, on ima prava da se brani, to je demokratija. Pozivam institucije da ne slušaju ni (potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku) Tepić ni mene ni (lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića) Palmu i neka rade svoj posao”, rekao je predsednik na svečanom otvaranju fabrike u industrijskoj zoni “Guberaš” u Smederevskoj Palanci i dodao da “ne sme” da se vrši pritisak na institucije.

Vučić je rekao da ako Marinika Tepić i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas mogu da presude Markoviću pre podignute optužnice, onda i on (Dragan Marković) ima pravo da se brani.

Vučić je dodao da je “ponosan” na činjenicu što se svojom javnom izjavom nije mešao ni u slučaj učitelja glume Miroslava Aleksića, ni u slučaj Dragana Markovića.

Kako je ranije objavljeno, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela je prošle nedelje na konferenciji za novinare optužbe da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio žene i maloletnice.

Marković je rekao da se te optužbe “laž” i da će zbog toga Marinika Tepić morati da ide u zatvor.

2 KOMENTARA

  1. Majstore, da svako ima pravk na odbranu, pogotovu kada se vrsi hajka na nekoga. Pitam sami, da li Djilas ima pravo na odbranu, posle nezapamcene hajke i osude na njega? Ocigledno da nema. Bolje cuti covece, ne izmisljaj i ne lazi vise. Ta kolicina lazi izaziva stres.

Comments are closed.