Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je danas predsednik Alekandar Vučić.

On je, u izjavi Tanjugu, naglasio da upravo zato, smatra da su grafiti mržnje i pretnje upućene bivšem predsedniku Srbije i predsedniku SDS Borisu Tadiću apsolutno nedopustive.

Zatražio je od nadležnih državnih organa da u najkraćem mogućem roku pronađu lice, ili lica, koja su u ispisivanju tih grafita učestvovala.

„Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada, ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav, ili mišljenje i po tom pitanju ne sme i ne može da postoji bilo kakvo „ali“, poručio je on.

Lideru Socijal-demokratske stranke upućene su pretnje ispisane na grafitima u Beogradu. Na grafitima koji su bili ispisani da zidovima u beogradskim naseljima Dorćol i Vračar stajalo je: „Smrt Borisu Tadiću“.

Komentar(1)

  1. Bobby
    11. juna 2021. 14:12

    И да ли су страдали док си ти био министар информисања ? Да ли су масовно, ти што су износили ставове оних који су другачије политички мислили, управо по твојим инструкцијама били кажњавани до банкрота и нестајали ? Шта се променило, кад лешеви таквих плутају рекама и данас, или се судски поступци за раскривање таквих злочина намерно опструишу ? Биће да поново "кер не лаје села ради,...".

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.