Vučić najavio da smo “blizu pobede”: “Ljudi, molim vas, vakcinišite se…”

1

Predsednik Aleksandar Vučić još jednom je apelovao na građane da pokažu disciplinu i da se vakcinišu, navodeći da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji u najrazvijenijim zemljama.

“Više od godinu i po dana borimo se protiv koronavirusa i znam koliko je teško i vama najstariji naši građani i vama momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći i za sebe i za svoje bližnje”, rekao je Vučić u video-snimku objavljenom na Instagramu.

Zamolio je sve građane da pokažu još discipline.

“I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni… Želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnih svetskih, evropskih i domaćih institucija”, rekao je Vučić.

Istakao je da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama, od Кanade do Australije.

“Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu i zato, vakcinišite se, disciplina pobeđuje”, poručio je Vučić.

1 KOMENTAR

  1. Blizu pobede? Covece, gde je ovaj rastao, da li je ovaj narod normalan. Let iznad vucilenda, Srbija je psiho ustanova u kojoj se vrse eksperimenti sa ludakom na celu ludnice.

Comments are closed.