„Prekjuče, juče i danas imali smo veliki broj obolelih od virusa korona i nadam se da će sutra i prekosutra taj početi da pada“, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„To su protesti koji nas koštaju. Koštaju nas najskuplje moguće, koštaju nas života ljudi i lekara, jer je nečija neodgovornost išla tako daleko da ih je baš bilo briga za ljude, zdravstvene radnike… A, to su oni koji nijednu bolnicu nisu izgradili 30 godina“, rekao je Vučić za TV Pink, prenose mediji.

Ne želi, kaže, ni po pitanju koronavirusa da se dodvorava bilo kome.

„I dalje sam ljut što nismo uveli policijski čas, trostruko manje zaraženih bismo sada imali“, rekao je Vučić.

On je saopštio da je Evropska investiciona banka (EIB) odobrila sredstva za izgradnju i rekonstrukciju Kliničkog centra Vojvodine.

„EIB je konačno odborio sredstva za KCV. Idemo na potpisivanje ugovora i krećemo da gradimo Klinički centar Vojvodine“, rekao je Vučić za TV Pink.

Komentara

  1. Boki
    17. јул 2020. 06:39

    Jeste, protesti su krivi za eksploziju korone krajem juna. Kompletan vrh SNS-a je bio zaražen, da nisu i oni bili na protestima?

  2. Funny
    17. јул 2020. 16:30

    A derbi, koncerti, svadbe, slavlja, izborni nisu ništa krivi? Ni oni ništa ne koštaju? Naš Kralj Ibi se opet nadurio kao neka baba. Zašto mu već jednom ne promenite narod?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.