Vučić o Stefanovićevoj ostavci: “U SNS neće biti skidanja glava…”

1
Beta/(John Thys, Pool via AP)

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS), Aleksandar Vučić, najavio je da će skupština te stranke biti od 21. oktobra, kada je godišnjica njenog osnivanja, i 24. oktobra.

Vučić je danas na početku sednice Glavnog odbora SNS rekao da će “Skupština stranke biti održana izmedju 21. i 24. oktobra – tri dana će trajati, imaćemo više plenuma, donosićemo važna dokumenta, donosićemo važne odluke, preporuke za stranački rad na terenu i programska dokumenta za budućnost, ne samo do 2025. nego i do 2030. godine”.

“A posle toga, kada se završi to, tamo od novembra, ostaje nam posao u državi, a onda ćete ući u izbornu kampanju, ja verujem pobedničku, a videćemo šta ćemo da napravimo”, izjavio je Vučić.

On je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsdnika beogradskog odbora te stranke.

Aleksandar Vučić je izjavio da je za stranku važno da izabere za potpredsednika Glavnog odbora Aleksandra Šapića. Naglašava da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora.

“Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar naše stranke”, istakao je Vučić.

U SNS-u, navodi, nikada neće biti skidanja glava.

“U našoj stranci će biti poštovanja prema svima, ali i procenjivanja svačijih grešaka i polaganje računa. To je ono što je za jednu političku stranku veoma važno”, naglasio je Vučić.

Ispravka: U prvobitnom izveštaju Agencije Beta stajalo je “…ostavljam posao…”, a trebalo bi da stoji: “…ostaje nam posao…”.

1 KOMENTAR

Comments are closed.