“Voli da flertuje, ali nije ljigavac. Nije Vajnstin…”: Prijatelj brani Krisa Nota

0
EPA/TRACEY NEARMY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Glumica Tara Vilson, supruga Krisa Nota, navodno je jako uzrujana zbog nedavnih optužbi koje su tri žene iznele na račun glumca.

Izvor je rekao za The US Sun da Krisova supruga Tara nije dobro nakon što su ga tri žene optužile za seksualno zlostavljanje, prenosi Index.hr.

Jedna od tri žene koje su iznele optužbe rekla je da je Kris izjavio da je monogamija prevara, čak i u braku.

„Možda nije monogaman, utvrdili smo da njegova žena nije znala. Ako ništa drugo, on je kriv za to. Ona je u Los Anđelesu i jako je uzrujana. Nije joj dobro. Planirali su zajedno da provedu Božić, ali to se sada ne zna“, rekao je prijatelj para.

„Postoje dve strane svake priče i ljudi to moraju da znaju pre nego što  osude. Kris kojeg sam upoznao nije Kris kojeg opisuju ove žene. Svi njegovi prijatelji su uz njega. Voli da flertuje, ali nije ljigavac. Nije Vajstin. Verujem mu i verujem da nije prošlo onako kako je navodno prikazano“, dodaje prijatelj.

Prijatelj je otkrio da 67-godišnji Not nije znao da će ove optužbe izaći u javnost.

„Potpuno je zbunjen i zaprepašten ovim optužbama. Vrlo je zbunjen zašto se pojavljuju sada, kada je objavljen nastavak serije „Seks i grad“, objasnio je prijatelj.

Tara i Kris upoznali su se još 2001. kada je ona bila barmenka u klubu The Cutting Room. U braku su od 2012. godine i zajedno imaju dva sina, 13-godišnjeg Oriona i 18-mesečnog Keatsa.