Iako se iza kulisa Pesme Evrovizije koja se ove godine održava u Švedskoj, dešavaju brojni problemi, čini se da to ne utiče na odnos predstavnice Srbije Teya Dore i predstavnika Hrvatske Marka Purišića, poznatijeg pod pseudonimom Baby Lasagna.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video koji je zabeležen iza kulisa takmičenja, a na kome se vidi kako pevač svojoj koleginici iz Srbije poklanja buket cveća na dan kada je proslavila rođendan, piše Grand.nova.

Da uživaju u druženju i da se međusobno podržavaju svedoče i videi na kojima se vidi koliko se Teya Dora obradovala kada je Lasanga prošao u finale, dok se takođe on radovao kada je ona proglašena za finalistu.

Podsetimo, Baby Lasagna se nalazio ispred naše predstavnice u bekstejdžu, a kada je čuo da Srbija ide u finale, počeo je da se raduje i rukom lupa o pod, a potom se pozdravio sa Teya Dorom.

Baby Lasagna je u jednom intervjuu nahvalio srpsku predstavnicu i na najlepši mogući način opisao njihov odnos.

„To je balkanska stvar, ne znam da li ćete razumeti, ali kada se vidiš s nekim i pozdravljaš fin si – Zdravo, kako si… kada je Teya Dora u pitanju to je samo ‘E, šta ima’. Ona je neverovatna umetnica, ne znam da li ste slušali druge pesme, ona i repuje…“, pričao je Bejbi Lazanja u intervjuu.

 

U velikom finalu koje se večeras odžava u Malmeu Teya Dora će nastupiti pod rednim brojem 16. dok će Baby Lasagna nastupati pod rednim brojem 23.

Podsećamo vas da iz Srbije ne može glasati za Teya Doru već se to može učiniti iz bilo koje druge države iz koje se glasa, dok se takođe iz Hrvatske ne može glasati za njihovog predstavnika već za nekog drugog.

Inače, samo nekoliko sati pre finala dogodio se nezapamćen skandal kada je saopšteno da je Holandija diskvalifikovana zbog sukoba njihovog predstavnika sa jednom osobom iz organizacije.

Takođe se već danima u Malmeu održavaju protesti za podršku Palestini, dok je učešće Izraela izazvalo neočekivane reakcije kako publike, tako i učesnika na Evroviziji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.