(VIDEO) “Vlade, nemoj da gledaš, nego daj pare…”: Šala vredna 20 miliona dolara

0

Menadžment Sakramento Kingsa se nalazi baš u nezgodnoj situaciji.

Jedan od najboljih igrača u timu Badi Hild nalazi se na prekretnici, Kingsi imaju do ponedeljka vreme da produže ugovor sa njim ili će na leto postati ograničeni slobodni agent.

Osim što važi za jednog od najboljih šutera u ligi, Hild ima i tu težinu što od njegovog razvoja zavisi i ugled Divca i ekipe koja vodi Kingse, pošto je trejd koji je ovog momkda doveo u Kaliforniju (u zamenu za Demarkusa Kazinsa) svojevremeno proglašen kandidatom za najgori u istoriji. Danas stvari izgledaju drugačije, i Divac je danas taj koji se smeje.

Ali, taj osmeh je ugrozio Hild javnom porukom da traži više novca nego što mu menadžment nudi.

Naime, Kingsi su hteli da produže ugovor na još četiri godine za 90 miliona dolara, a Hild očekuje oko 110 miliona. Hild je na krajnje neprijatan način objasnio kakvi su mu planovi, između ostalog i rekao: “Znate li nekog velikog slobodnog agenta koji je ovde došao…”

Posle ugovora Harisona Barnsa od preko 20 miliona po sezoni i produženje ugovora koje čekaju Dieron Foks i Bogdan Bogdanović, a za koju godinu i Marvin Begli – zapravo teško će se svi nagurati u “seleri kep” – dodatni problem može da bude narušavanje hemije u svlačionici.

Tek, iako se spekuliše o lošim odnosima Hilda i menadžmenta, kod Divca stvari ipak drugačije funkcionišu nego u drugim franšizama.

Divac se i dalje smeje, i to zajedno sa Hildom.

Kako prenosi NBC, njih dvojica su se baš lepo zabavili na temu novog ugovora tokom “Fan festa” u dvorani Kingsa.

Badi Hild se posle jednog uspešnog potezaokrenuo prema Divcu i gestikulacijom rukama mu pokazao da traži pare.

I dan ranije, njih dvojica su viđeni kako ćaskaju posle treninga Kingsa, i prema gestikulacijama izgleda da odnosi nisu baš toliko zategnuti koliko se može zaključiti na osnovu zahteva košarkaša sa Bahama.