(VIDEO) Saslušanje Bjelogrlića zbog nasilničkog ponašanja: Objavljen snimak napada na Antonijevića

2

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, jer je u noći između nedelje i ponedeljka, oko 4 sata ujutru, nasrnuo i udario nekoliko puta reditelja Predraga Gagu Antonijevića, potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol osnovog javnog tužilaštva u Nišu.

Bjelogrlić je nakon višesatnog saslušanja napustio javno tužilaštvo u Nišu. Bjelogrlićev advokat Milan Petrović rekao je: “U utorak je salušanje Bjelogrlića i svedoka, pa će biti poznato više detalja.”

Na pitanje kako se Dragan Bjelogrlić oseća advokat Petrović je rekao: “Dobro”, a na pitanje da li je dao odbranu, on je rekao: “Ne, ne”, preneo je Blic.

Bjelogrlić nije davao izjave, ali je pri ulasku u automobil iz zgrade tužilaštva na pitanje: “Kako je?”, odgovorio: “Dobro je, dobro je.”

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako je Dragan Bjelogrlić rano jutros u jednom hotelu u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Gagu Antonijevića.

Kako se vidi na snimku, koji su zabeležile sigurnosne kamere hotela, njih dvojica su sedeli u istoj prostoriji, ali za različitim stolovima, kada je Bjelogrlić prišao Antonijeviću i najpre mu lupio šamar. Posle toga je nastavio da ga udara, a potom su kolege skočile da ih razdvajaju.

Prema nezvaničnim saznanjima, tuči je prethodio verbalni okršaj.

U Nišu se održavaju Filmski susreti zbog čega su Bjelogrlić i Antonijević u tom gradu.

Srđan Savić, direktor festivala, izjavio je da Savet i Direkcija festivala izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se desio u kasnim jutarnjim satima. Kako je naveo festival se bavi organizacijom i očekuje od nadležnih organa da rasvetle slučaj.

Savić je rekao da Predrag Gaga Antonijević nije gost festivala, a njegov film “Dara iz Jasenovca” nije ni prijavljen za selekciju ovogodišnjih Filmskih susreta, prenosi RTS.

Sednica Saveta 56. Filmskih susreta u Nišu hitno je sazvana zbog incidenta u hotelu “Ambadsador”, piše nova.rs.

2 KOMENTARA

  1. Bjela je veliki Šmeker i ništa nije bez razloga a taj meni gotovo nepoznati reditelj je sigurno isto zaslužio i ništa tu nije mučki jer je bilo pred xy ljudi i kamerama a ne na parkingu, bez kamera a potencijalno da te ni žrtva ne vidi tako da nije sve baš tako i sa datom kvalifikacije dela…

Comments are closed.