(VIDEO) Nekima je jezivo: Počinje hologramska turneja Vitni Hjuston, ali nisu svi fanovi oduševljeni

0
Foto Profimedia

Hologramska turneja pokojne pevačice Vitni Hjuston, koja je najavljena prošle godine, izazvala je burnu reakciju i negodovanje njenih fanova.

Ništa nije drugačije ni danas, kada je objavljeno da će hologramska turneja Vitni Hjuston početi 25. februara, piše CNN.

“Veče sa Vitni: Hologramska turneja Vitni Hjuston” počeće 25. februara u Ujedinjenom Kraljevstvu, a snimci koji su se pojavili na britanskim televizijama izazvali su burne reakcije njenih fanova koji u najmanju ruku smatraju da je ovo nepoštovanje prema pevačici.

Vitni Hjuston, koja je umrla 2012. godine u 48. godini života, poslednja je zvezda koja će dobiti hologramski tretman. Pre nje hologrami su pravljeni za Tupaka i Roja Orbinsona.

Iako fanovi negoduju, menadžerka pokojne pevačice Pet Hjuston izjavila je da bi Vitni volela ovaj hologramski koncept.

“Vitni se ponosila svojom porodicom, a to je uključivalo i njene fanove. Obožavala je svoju publiku i zato znamo da bi volela ovaj hologramski koncept”, izjavila je Pet.

“Događaj ovog nivoa je nešto posebno, a Bejz hologram”će biti zadužen za njega i pobrinuti se za to da sve bude autentično. Ovaj događaj će omogućiti publici da još dugo uživa u Vitninom neverovatnom glasu i strasti prema muzici i pomoći će im da dele tu magiju sa budućim generacijama”, rekla je Pet.