(VIDEO) Kockali su se sa Bogdanovićem, sve su trojke pale na crno: Još jedan dokaz zašto je Janis želeo da igra sa Bogdanom

0

U poslednjih sedam minuta Lu Vilijams je pogodio četiri trojke i povukao Atlantu ka pobedi, kroz brutalnu četvrtu deonicu i rezultat 41:26. I pored toga, ne može se reći da je Vilijams bio najbolji igrač na parketu u trijumfu Hoksa protiv Baksa, rezultatom 111:104.

Jer je najbolji na parketu bio Bogdan Bogdanović.

Srpski košarkaš je u životnoj formi, pogađa u visokim procentima, njegova igra ima više dimenzija i sve mu se to isplatilo protiv Milvokija.

Da, baš protiv Milvokija, u koji je trebalo da ode. Zato se 32 poena, uz 6 trojki mogu smatrati i slatkom osvetom.

Baksi su imali preliminarni dogovor sa srpskim košarkašem, ali su prokockali priliku da ga dovedu.

Bogdanović je na ovoj utakmici podelio i tri asistencije (dve Vilijamsu od spomenute četiri trojke), ali i ukrao tri lopte i inicirao kontranapade.

Pored toga, Bogi šutira uz odlične procente, pa je tako za tri pogađao uz 54,1 odsto preciznosti.

Pratili su ga Huerter sa 20 i Kolins sa 18 poena, a pa sa druge strane Janisu Adetokumbu nije bilo dovoljno ni što je poveza 31 poena i 14 skokova.

Tre Jang je još jednu utakmicu proveo na klupi, ali je proslavljao svaki poen i svaki potez kao da je na terenu. Hoksi imaju odličnu atmosferu u ekipi, a to se vidi i na terenu i na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore