“Boško, mi nismo Tviter zajednica”; “Nikola, molim vas, odlučite se…”: Polemika Boška Obradovića i Nikole Koja

2

Jedan od lidera Saveza za Srbiju i predsednik “Dveri” Boško Obradović i glumac Nikola Kojo poveli su polemiku na Tviteru u vezi sa daljim razvojem protesta “1 od 5 miliona” na kojem i jedan i drugi učestvuju.

Boško Obradović je napisao da “nam ostaje samo da u subotu, 4. maja, svi dođemo za Beograd.”

“To je to, ljudi! Uradili smo sve što je do nas da se ova politička kriza prevaziđe normalnim dijalogom! Ostaje nam samo da u subotu, 4. maja svi dođemo za Beograd i ostanemo koliko je potrebno dok ne ostvarimo slobodu! Očekujem da se cela Tviter zajednica odazove ovom pozivu!”, tvitovao je Obradović.

“Vi i vaš nadređeni Dragan Đilas otimate šansu da se izbori sa Aleksandrom Vučićem… Ne vređajte. Ni ja ne razumem vas koji se krstite pored svake apoteke, pa vas ne zovem populistima i ne vređam vaša verska osećanja”, napisao je Kojo.

Na potonja pisanja Boška Obradovića, Kojo nije odgovarao, ali je lider Dveri upitao glumca ko mu brani da se izbori sa Vučićem.

“Poštovani Nikola, ja Vas molim da se odlučite: hoćete sa političarima ili nećete, hoćete Vi da se bavite politikom ili nećete, hoćete radikalizaciju ili nećete, ili je ideja da uvek imate suprotan stav? Ko Vam brani da se izborite sa AV? Ko Vam je branio 7 godina? Šta je ideja?”, tvitovao je Obradović i nastavio…

“Jedino što znam je da jedino zajedno imamo šansu protiv ove vlasti. I da smo uradili mnogo dobrih stvari za ovih pet meseci zato što smo se držali zajedno. Nisam bio na vlasti, nikome ne namećem svoje ideje, ali se borim da i one imaju pravo života. Pa i to da se javno prekrstim”, napisao je Obradović.

A kako ne bi ostao dužan Tviter zajednici, objasnio je da nije želeo nikoga da vređa, već da ukaže da je mnogo onih koji su jaki na Internetu a nema ih na ulici.

“Kada sam rekao Tviter zajednica kojoj i sam pripadam, nisam želeo nikoga da vređam već da ukažem da je mnogo onih koji su jaki na Internetu a nema ih na ulici. A ne treba vređati ni ljude iz stranačke opozicije koji se junački bore protiv ove vlasti 7 godina i stradaju zbog toga”, poslednje je što je Obradović napisao u ovoj polemici.

2 KOMENTARA

  1. Idem na svaki protest ali mi nije jasno kakvi su ljudi bivsa vlast koja se nije snasla izgubila vlast i sad bi opet da im se da sansa,da li je moguce da nemaju ni malo samokritike a oce nekome da budu uzor-ne budite hijene ucestvujte u proteste bez licnog interesa da vidite kako je to pldmenito

Comments are closed.