“Veoma lepo je biti u braku”: Hju Grant promenio mišljenje

0
Foto: Profimedia

Britanski glumac Hju Grant promenio je mišljenje o braku, porodici i deci, i priznao da je pogrešio kada je mislio da je samački život bolji.

Grant se prošle godine venčao sa televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn sa kojom ima troje dece. Tokom intervjua u emisiji “Virgin Radio Breakfast Show” Grant je izjavio da se njegova percepcija braka i dece tokom godina menjala.

“Pa nisam bio u pravu”, rekla je zvezda filma “Četiri venčanja i sahrana”, koji se ranijih godina protivio braku, prenosi B92 pisanje Independenta.

“I deca, znate. Ranije sam prevrtao sam oči. Ljudi bi rekli: ‘Oh Hju, ti to ne razumeš’, i bili su u pravu”, dodao je glumac.

Te 2015, tada 59-godišnji glumac je za People rekao da baš i “ne veruje u brak”.

“Video sam vrlo malo dobrih primera, možda pet, u životu, ali mislim da je u protivnom to recept za međusobnu bedu”, rekao je tada.

Ipak, izgleda da se njegov odnos prema braku promenio tokom poslednje tri godine, odnosno od kako je započeo vezu sa Anom.

“Bilo je jako lepo venčati se. To je bila druga stvar koju sam odlagao toliko decenija. Veoma lepo je biti u braku”, ponovio je Grant, koji ukupno ima petoro dece, od kojih dvoje deli sa bivšom hostesom jednog restorana.