Kompanija Hisense, nakon Manuela Nojera, udružuje snage sa bivšim španskim reprezentativcem i golmanom Real Madrida, Ikerom Kasiljasom. Dve legende evropskog i svetskog fudbala biće veliko pojačanje Hisense kompanije u BEYOND GLORY kampanji za predstojeći UEFA EURO 2024.

Poznat po svojim spektakularnim odbranama, Iker Kasiljas smatra se jednim od najvećih golmana svih vremena. Kao globalni Hisense ambasador, pružiće podršku kampanji i novoj liniji proizvoda, naglašavajući uspeh i osvajanje evropskih titula.

Zadovoljstvo mi je da sarađujem sa kompanijom Hisense i pridružim se kampanji BEYOND GLORY, čiji su fokus upravo golmani„, objasnio je Kasiljas. „Reputacija golmana zasniva se na njegovoj pouzdanosti. Drago mi je što me je Hisense pozvao da budem globalni ambasador i zastupam kompaniju čija inovativna tehnologija zaista poboljšava živote ljudi„.

Tokom takmičenja, domaćin Nemačka će biti u centru pažnje, a Hisense kao zvanični partner UEFA EURO 2024 podići će atmosferu Hisense BEYOND GLORY turnejom. Tokom turneje Hisense će prikazati inovativnu tehnologiju TV ekrana, koja pruža savršen doživljaj gledanja utakmica i najnovije pametne kućne aparate. Navijači koji posete turneju u pet gradova domaćina, imaće priliku da testiraju golmanske veštine serijom izazova i da pogledaju izložbu novih Hisense TV proizvoda i kućnih aparata. Iker Kasiljas će se pridružiti fudbalskoj groznici uživo i susresti se sa navijačima tokom turneje u Frankfurtu, u sklopu BEYOND GLORY Hisense posete u tom gradu.

BEYOND GLORY kampanja deo je trećeg uzastopnog UEFA Evropskog prvenstva kojem je Hisense globalni partner. Nova saradnja je istovremeno i ogromna prilika za Hisense brend da nastavi da se povezuje sa potrošačima širom sveta.

# # #

O kompaniji Hisense

Hisense je jedan od vodećih globalnih brendova potrošačke elektronike i kućnih aparata. Portfolio kompanije objedinjuje multimedijalne uređaje sa fokusom na pametne televizore, kućne aparate, ali i IT inteligentna rešenja. Hisense posluje u više od 160 zemalja širom sveta i ostvaruje izuzetno dinamičan rast u industriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.